• Home
  •  > 
  • Instrumentenfixatie
Voor onze fixatieproducten, kiezen wij bewust voor kwaliteit. Van begin tot het einde van de levensduur van het product. De kracht van Meekers Medical is het meedenken met de klant om samen tot een optimale fixatieoplossing te komen. Graag bespreken wij met u wat voor u de meest ideale fixatieoplossing is.

Bescherming en Controle

Door instrumenten te laten fixeren, heeft u direct overzicht op de inhoud van uw instrumentenset. In één oogopslag is te zien of er instrumenten ontbreken of niet. Tijdens reiniging en vervoer zijn instrumenten optimaal beschermd. Dankzij innovatieve oplossingen én omdat wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de markt hebben, kiezen steeds meer ziekenhuizen voor instrumentenfixatie bij Meekers Medical.

Vraag een offerte aan


FixatieManager: unieke online applicatie

Alle instrumentensets die gefixeerd zijn, worden vastgelegd in de database van FixatieManager. FixatieManager is een online applicatie voor ziekenhuizen, die het mogelijk maakt om instrumentensets te beheren, instrumenten te labelen en nabestellingen te verrichten. FixatieManager is ontwikkeld door Meekers Medical en is een gratis service voor klanten. 

Ga direct naar FixatieManager


Open fixatie methode

Meekers Medical fixeert instrumenten dusdanig dat er zo min mogelijk aanraking is met het siliconen. Deze methode zorgt voor een optimale reiniging en sterilisatie van de instrumenten. De open manier van fixeren reduceert bovendien het restvocht na autoclaveren, mits een juiste verhouding kunststof/metaal in het net aanwezig is.

Markering op RVS, siliconen en andere materialen

Met behulp van Laser Technology is het mogelijk om markeringen te plaatsen op RVS, siliconen of ander materiaal. Mogelijke toepassingen zijn artikelnummering en/of maatvoering van instrumenten maar ook barcodes, datamatrix, logo’s of teksten kunnen ingegraveerd worden. Dit alles op aanvraag en ‘Custom Made’ door Meekers Medical.

Boren-, frezen en schroevenrekjes

Tevens voor het fixeren van schroeven, boortjes en frezen in rekjes, netten, koffers zijn de mogelijkheden legio. 

Barcode of QR code graveren

Barcode stickers op instrumentennetten laten vaak los tijdens het reinigings- en sterilisatieproces. In samenwerking met een aantal ziekenhuizen zijn wij op zoek gegaan naar een duurzame oplossing voor dit probleem. Door middel van gravering is het mogelijk om door u gewenste barcodes op uw netten te krijgen. Ook QR codes of door u gewenste teksten kunnen wij graveren waardoor uw instrumentennetten altijd van de juiste informatie zijn voorzien.

Fixatie