• Home
  •  > 
  • Starterspakketten voor huisartsen HAIO

Speciaal voor huisartsen in opleiding hebben wij een mooie en scherp geprijsde set samengesteld. Ons HAIO setje bevat een belangrijke selectie aan diagnostisch instrumentarium zoals een bloeddrukmeter, een stethoscoop, mini otoscoop, mini ophthalmoscoop en tongspatels. Daarnaast hebben wij enkele basisscharen toegevoegd die dagelijks in de praktijk gebruikt zullen worden. Dit HAIO setje zorgt ervoor dat u de basisinstrumenten voor de dagelijkse praktijkwerkzaamheden in huis hebt.

Wat zit er precies in het pakket?

HEINE Set Mini 3000
HEINE-set in koffer met een moderne LED mini 3000 glasvezel zak-otoscoop en LED mini 3000 ophthalmoscoop. De 2,5 Volt LED-lamp hoeft nooit vervangen te worden en levert heldere verlichting en accurate kleurechtheid. In het handvat zitten batterijen, de set komt met 1 Set (4 st) herbruikbare tips, 5 elk van AllSpec 2,5 en 4mm ø tips.

HEINE Mini 3000 Tong Blade
HEINE Mini 3000. Stevige, duurzame Xenon halogeen diagnostieklamp met tongspatel-houder. De handige klem zorgt ervoor dat de lamp automatisch uitschakelt wanneer deze in een zak wordt geplaatst. Handvat met batterijen en 5 disposable tongspatels.

Heine Gamma 3.2
HEINE Gamma C3 Cardio stethoscoop inclusief oordopjes (L) soft en extra set soft oordopjes (M). Een stethoscoop met uitzonderlijke akoestische prestaties. Een hoog kwaliteitsmembraan (45mm) aan één kant en een conisch, akoestische kop aan de andere kant.

Verbandschaar Lister + Gebogen universeelschaar
Een Lister verbandschaar en een gebogen universeel schaar mogen uiteraard niet ontbreken in de samenstelling van dit setje. Deze welbekende scharen worden gebruikt voor het knippen van verband, draad en allerlei andere zaken die op menig huisartsenpraktijk voorbijkomen.

HEINE GAMMA-G bloeddrukmeter
De HEINE standaard bloeddrukmeter Gamma G5 heeft een schokbestendige, plastic casing en een latexvrije kleefmanchet. De grote schaalverdeling leest makkelijk af en het handvat is in te stellen voor links- en rechtshandig gebruik. De set zit in een tas met ritssluiting en bevat een manchet voor kinderen, kleine volwassenen en volwassenen.

Penlight 6 stuks
Verpakking met 6 disposable penlights (ooglampjes) voor diagnostiek.

Reflexhamer Berliner
Deze percussiehamer heeft een lengte van 20 cm.

Stemvork C1 + Stemvork C2
Stemvork Hartmann in toonhoogte C1 (256 Hz) en in toonhoogte C2 (512 Hz) voor onderzoek van het gehoor, zowel beengeleiding als luchtgeleiding.

Bekijk hier de HAIO brochure

Wilt u meer informatie over deze aanbieding of bent u op zoek naar een setsamenstelling op maat? Neem gerust contact met ons op!

[wpforms id=”6838″]

student geneeskunde