• Home
  •  > 
  • Onderhoud & reparatie

 

Servicepunt voor reparatie en onderhoud

Onze instrumentenmakerij in Utrecht beschikt over een grote voorraad aan onderdelen en een uitgebreid machinepark zodat wij instrumenten in geval van spoed al binnen 24 uur kunnen retourneren.

Vraag prijslijst aan


Vervangen of repareren?

In de praktijk worden instrumenten vaak afgekeurd en vervangen, terwijl ze eigenlijk reparabel zijn. Revisie door Meekers Medical zorgt voor een aanzienlijke besparing op uw instrumentenbudget. Na reparatie bij Meekers Medical wordt uw instrument aan een uitgebreide eindcontrole onderworpen, zodat u een perfect werkend instrument terug ontvangt. Uw instrument is weer als nieuw, zowel in functie als in uiterlijk.

Altijd perfect werkende instrumenten

Onze instrumentmakers kunnen vrijwel elk instrument repareren, ongeacht het merk of model. Als uw instrument niet gerepareerd kan worden, kunnen wij u een geschikt alternatief bieden. Kortom, wij garanderen perfect functionerende instrumenten die u te allen tijde kunt vertrouwen.


Kwaliteitswaarborg

Meekers Medical werkt volgens de strengste kwaliteitsnormeringen DIN 58298 en is ISO 13485 gecertificeerd. U kunt dus niets anders dan de beste kwaliteit van ons verwachten.


Reparatie en onderhoud

 

Meekers Medical - Instrumentarium - Reparatie - Repareren - Zorg