• Home
  •  > 
  • Onderhoud & reparatie

Servicepunt voor reparatie en onderhoud

Onze instrumentenmakerij in Utrecht beschikt over een grote voorraad aan onderdelen en een uitgebreid machinepark zodat wij instrumenten in geval van spoed al binnen 24 uur kunnen retourneren.

Vraag prijslijst aan


Vervangen of repareren?

In de praktijk worden instrumenten vaak afgekeurd en vervangen, terwijl ze eigenlijk reparabel zijn. Revisie door Meekers Medical zorgt voor een aanzienlijke besparing op uw instrumentenbudget.

Na reparatie bij Meekers Medical wordt uw instrument aan een uitgebreide eindcontrole onderworpen, zodat u een perfect werkend instrument terug ontvangt. Uw instrument is weer als nieuw, zowel in functie als in uiterlijk.


Altijd perfect werkende instrumenten

Onze instrumentmakers kunnen, ongeacht het fabrikaat, de meest uiteenlopende instrumenten repareren. Mocht uw instrument niet meer reparabel zijn, dan kunnen wij u een passend alternatief bieden. Kortom, u heeft altijd perfect werkende instrumenten waar u op kunt vertrouwen.

Kwaliteitswaarborg

Meekers Medical werkt volgens de strengste kwaliteitsnormeringen DIN 58298 en is ISO 9001:2015 gecertificeerd. U kunt dus niets anders dan de beste kwaliteit van ons verwachten.