Over ons

Meekers Medical BV is opgericht op 1 november 1995 en gevestigd op het bedrijventerrein De Wetering (Utrecht) nabij de rijksweg A2.
Alle bedrijfsactiviteiten vinden plaats in één centrale vestiging. Ons team bestaat momenteel uit 21 medewerkers.We onderscheiden de divisies:


Onze werkwijze

Het is onze missie om toe te werken naar een loyaal klantenbestand door het waarborgen van een hoge kwaliteitsstandaard, gepaard met een goede service. Wij geloven in een persoonlijke benadering waarbij de wensen van de klant voorop staan.

“Zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het”.

Stel uw vraag over onze werkwijze


Kwaliteitsbeheer

Als leverancier hebben wij te maken met de meest uiteenlopende wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Omdat niet alleen wij, maar ook onze klanten, moeten voldoen aan deze wet- en regelgeving, hebben wij één aanspreekpunt voor alle benodigde documentatie op het gebied van ISO, CE, FDA, MVO, RI+E, WIP, validatie, reiniging, decontaminatie, hygiëne en veilig werken. Meekers Medical werkt volgens internationale normen en richtlijnen voor kwaliteit, risicomanagement en (product)veiligheid. Meekers Medical voldoet volgens de ISO-13485 aan de eisen die de Europese verordening Medical Device Regulations (MDR) aan o.a. fabrikanten en distributeurs van medische hulpmiddelen voor kwaliteitsmanagementsystemen stelt.

Stel uw vraag aan onze kwaliteitsbeheerder

Klantenreviews: