• Home
  •  > 
  • MOBILE Containing

Meekers Medical is exclusief vertegenwoordiger van MOBILE Containing in Nederland.

MOBILE containing BV, in 1971 opgericht, is een Nederlandse fabrikant van mandenstapelaars met veersystemen voor gelijkblijvende hoogte en wagens voor interne logistiek en opslag. Zij hebben hun sporen verdiend in de grootkeuken-sector, maar opereren inmiddels ook in de zorg en productieomgevingen. Duurzaamheid en circulariteit staan bij hen hoog in hetvaandel. Het bedrijf werkt nauw samen met zusterbedrijf AVEDKO BV dat sinds 1921 een toonaangevende producent van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland is. Zij hebben een eigen complete productlijn, een groot machinepark met lasersnijder en een geavanceerde poedercoatinstallatie. Vrijwel alle toeleveranciers van MOBILE containing zijn in Nederland gevestigd. Dit vermindert de CO₂-voetafdruk en biedt veel flexibiliteit om aan klanteisen te voldoen. Zowel MOBILE containing BV als AVEDKO BV zijn een familiebedrijf en hebben in totaal 43 medewerkers.

Meekers Medical en MOBILE containing bieden gezamenlijk stapelaars voor de Centrale Sterilisatieafdeling voor opslag en transport van manden of plateaus waarop instrumentenpakketten worden gesteriliseerd, die in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zijn en/of eenvoudig op maat kunnen worden gemaakt. Deze mandenstapelaar biedt een handige werkvoorraad manden, die verplaatst kan worden naar de plek waar de medewerker bezig is.

Inmiddels weten we dat wij in samenwerking met Mobile Containing veel meer kunnen bieden dan alleen een mandenstapelaar. Denk aan in hoogte verstelbare inpaktafels van RVS met bijvoorbeeld duurzame, Volkern bladen. Maar ook Z-wagens voor intern transport, transportkarren voor intern en extern transport, eenvoudige, verrijdbare instrumententafels of verwarmbare kasten voor een poli Gynaecologie. Door de grote flexibiliteit van Mobile Containing zijn zij in staat om zo ongeveer elk door u gewenst ontwerp van een wagen, transportkar, flexibele tafel of verwarmde ladenkast voor een zeer redelijke prijs en een snelle levertijd van 4 tot 5 weken te maken. Aangezien de productie volledig in Nederland plaatsvindt is de communicatie eenvoudig en zijn de lijnen kort.