Snelle en betrouwbare metingen van lichtkabels

Om kwaliteit en veiligheid in de zorg te waarborgen, is het essentieel om medische apparatuur voor gebruik te controleren. De MU2000 lichtkabeltester voorziet in deze veiligheids- en kwaliteitswaarborg.

De MU2000 is een meetinstrument voor al uw lichtkabels. Het display toont de lichtgeleidings-kwaliteit van de kabel. De kleurindicator hanteert deWibaz richtlijn* (goed: 86-100%, redelijk: 71–85% en onvoldoende 0-70%).

U weet in één oogopslag of de kabel aan de vereiste richtlijnen voldoet.

Eigenschappen:

dotNauwkeurige metingen
dotGeen afwijkingen
dotEenvoudige bediening
dotSnel en duidelijk meetresultaat
dotVijf-talig Display (NL,GB,DE,FR,IT)
dotDraaibare beugel
dotHardcase transportkoffer

Vraag vrijblijvend een zichtzending aan

Gratis demo

U kunt de MU2000 lichtkabeltester twee weken gratis gebruiken zonder aankoopverplichting. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken. (let op: er zijn maar enkele testers beschikbaar als demo-apparaat!)

Telefoon: 030 -2612083
Email: info@meekersmedical.nl

Nieuw en verbeterd

De MU2000 is de opvolger van de MU1000. Door toepassing van de nieuwste innovatieve technologieën zijn meetmethode, voeding en kijkhoek van het display vernieuwd en verbeterd:

  • Dankzij lichtsensoren in de sockets hoeven kabelstekkers niet langer vastgehouden of ingedrukt te worden tijdens de metingen
  • Netvoeding in plaats van batterij. Resultaat: nóg stabielere metingen
  • Het handvat kan in stappen van 30° worden gedraaid, waardoor de kijkhoek van het display is verbeterd. Tevens handig voor transport.