Bescherming en Controle

Door instrumenten te laten fixeren, heeft u direct overzicht op de inhoud van uw instrumentenset. In één oogopslag is te zien of er instrumenten ontbreken of niet. Tijdens reiniging en vervoer zijn instrumenten optimaal beschermd. Veel ziekenhuizen kiezen daarom voor instrumentenfixatie door Meekers Medical.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

FixatieManager

FixatieManager: unieke online applicatie
Alle instrumentensets die gefixeerd zijn, worden vastgelegd in de database van FixatieManager. FixatieManager is een online applicatie voor ziekenhuizen, die het mogelijk maakt om instrumentensets te beheren, instrumenten te labelen en nabestellingen te verrichten. FixatieManager is ontwikkeld door Meekers Medical en is een gratis service voor klanten.

Ga direct naar FixatieManager

Open fixatie methode

Meekers Medical fixeert instrumenten dusdanig dat er zo min mogelijk aanraking is met het siliconen. Deze methode zorgt voor een optimale reiniging en sterilisatie van de instrumenten. De open manier van fixeren reduceert bovendien het restvocht na autoclaveren, mits een juiste verhouding kunststof/metaal in het net aanwezig is.

Full Color Labels

Gefixeerde instrumentensets worden, indien gewenst, voorzien van Full Color bedrukte labels. Een veelgebruikte toepassing is het plaatsen van de van de full-color overzichtsfoto, wat voordelen biedt tijdens handling op bijvoorbeeld CSA. De labels zijn uiteraard bestand tegen het sterilisatieproces en intensief gebruik.

Markering op RVS, siliconen en andere materialen

Met behulp van Laser Technology is het mogelijk om markeringen te plaatsen op RVS, siliconen of ander materiaal. Mogelijke toepassingen zijn artikelnummering en/of maatvoering van instrumenten maar ook barcodes, datamatrix, logo’s of teksten kunnen ingegraveerd worden. Dit alles op aanvraag en ‘Custom Made’ door Meekers Medical.

Boren-, frezen en schroevenrekjes

Tevens voor het fixeren van schroeven, boortjes en frezen in rekjes, netten, koffers zijn de mogelijkheden legio. Meer weten? www.meekersmedical.nl