Instrument afgekeurd? Vervangen is niet altijd nodig.

Meekers Medical repareert merkonafhankelijk en zonder dure onderhoudscontracten. U krijgt dus altijd eerlijk en helder advies.

Reparatieservice

Meekers Medical is uw servicepunt voor reparaties van chirurgische instrumenten. Onze instrumentmakers repararen de meest uiteenlopende instrumenten, ongeacht het merk. Wij werken alleen met originele onderdelen, waar mogelijk.

Ook als uw instrument niet meer reparabel is, bieden wij een passend (en onafhankelijk) alternatief. Kortom, u heeft altijd perfect werkende instrumenten waar u op kunt vertrouwen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Spoedservice

Wij beschikken over een zeer grote voorraad aan onderdelen en een uitgebreid machinepark zodat wij uw instrument, in geval van spoed, al binnen 24 uur kunnen retourneren.

Kennisdeling

Naast onze reparatieservice, geven wij advies over hoe u (kostbare) reparaties in de toekomst kan voorkomen. Ook geven wij workshops aan CSA en CID medewerkers over de technische beoordeling en onderhoud van chirurgische instrumenten.

Meer weten?

Wilt u een vrijblijvende beoordeling of evaluatie van uw instrumenten? Deelnemen aan onze workshops of een kijkje komen nemen in onze werkplaats? Onze medewerkers zijn u graag van dienst.