Onderhoud van hand- en hoekstukken

Als specialist in onderhoud & reparatie van hand- en hoekstukken, ontvangen wij regelmatig handstukken die door verkeerd onderhoud defect zijn geraakt.

Hoe ontstaat onnodige slijtage?

Vaak door achtergebleven vuil. Veel reinigingsmethoden zijn niet grondig genoeg, waardoor vuil in de lagers achterblijft. Dit zorgt voor onnodige slijtage.

Op onze technische dienst plaatsen wij, vóór en na beoordeling en reparatie, de handstukken in de KaVo QuattroCare voor een onderhoud- en reinigingscyclus. Ongelooflijk hoeveel vuil er (na reiniging door onze klanten) nog uit komt (zie foto).

Waarom kiezen wij voor QuattroCare Plus?

De QuattroCare is een snel en intuïtief onderhoud-systeem voor handstukken. Het is een kwestie van instrument plaatsen, voorpaneel sluiten, en starten. Vier handstukken worden binnen één minuut gereinigd en gesmeerd.

Hoe werkt het?

Tijdens het onderhoudcyclus worden de anorganische resten met reinigingsmiddel losgemaakt en met perslucht weggeblazen. Nadat alle eiwitten veilig uit het instrument is verwijderd, wordt het instrument gesmeerd.

Alle doseringen zijn automatisch afgemeten. Zo wordt onnodig verbruik van onderhoudsolie vermeden en optimale prestaties van het instrument verzekerd. Dit apparaat maakt gebruik van stroom en een persluchtaansluiting. Compatible met alle gangbare merken handstukken.

Meekers Medical biedt in samenwerking met KaVo een bijzondere en tijdelijke eindejaarsactie.

Bij aanschaf van een QUATTROcare PLUS ontvangt u een gratis handstuk
Met deze snelle actie kunt u dus behoorlijk verdienen op de levensduur van uw handstukken.

Bel 030-2612083 of kijk op www.meekersmedical.nl/kavo