Samenwerking MOBILE containing

In zorgprocessen zijn er volop bewegingen die niet geautomatiseerd kunnen worden en fysiek belastend blijven voor medewerkers. Verrijdbare mandenstapelaars met de juiste hoogte en capaciteit zijn voorbeelden van hulpmiddelen die het bukken en tillen tot een minimum terugbrengen of zelfs helemaal laten verdwijnen.

MOBILE containing

MOBILE containing BV, in 1971 opgericht, is een Nederlandse fabrikant van mandenstapelaars met veersystemen voor gelijkblijvende hoogte en wagens voor interne logistiek en opslag. Zij hebben hun sporen verdiend in de grootkeuken-sector, maar opereren inmiddels ook in de zorg en productieomgevingen.

Duurzaamheid en circulariteit staan bij hen hoog in het vaandel. Het bedrijf werkt nauw samen met zusterbedrijf AVEDKO BV dat sinds 1921 een toonaangevende producent van roestvaststalen buitenbehuizingen in Nederland is. Zij hebben een eigen complete productlijn, een groot machinepark met lasersnijder en een geavanceerde poedercoatinstallatie.

Vrijwel alle toeleveranciers van MOBILE containing zijn in Nederland gevestigd. Dit vermindert de CO₂-voetafdruk en biedt veel flexibiliteit om aan klanteisen te voldoen. Zowel MOBILE containing BV als AVEDKO BV zijn een familiebedrijf en hebben in totaal 43 medewerkers.

Meekers medical en MOBILE containing

Gezamenlijk bieden wij stapelaars voor de Centrale Sterilisatieafdeling voor opslag en transport van manden of plateaus waarop instrumentenpakketten worden gesteriliseerd, die in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zijn en/of eenvoudig op maat kunnen worden gemaakt.

Deze mandenstapelaar biedt een handige werkvoorraad manden, die verplaatst kan worden naar de plek waar de medewerker bezig is.

Mandenstapelaar in lage uitvoering

Op de Centrale Sterilisatieafdeling moet de hoogte van stapelaars passend zijn of afgestemd worden op de overige installaties. Deze mandenstapelaar is op verzoek van de opdrachtgever in een lage uitvoering gemaakt en zonder duwbeugel.

Mandenstapelaar met extra capaciteit

Om de capaciteit te optimaliseren is deze wagen uitgevoerd met een verdiept stapelplatform, een ergonomische duwbeugel en wielen met een diameter van 75 mm. In deze wagen passen daardoor meer manden dan in de standaardwagen.

 

 

Meer informatie? Bekijk onze brochure of neem gerust vrijblijvend contact met ons op.