Onlangs hebben we een bijzondere bijdrage mogen leveren aan het Gelre Ziekenhuis in Zutphen. In samenwerking met Mobile Containing hebben we de tafelbladen op de CSA afdeling in het ziekenhuis mogen vervangen. Dit project was een mooi voorbeeld van hoe samenwerking en maatwerk kunnen leiden tot praktische en duurzame oplossingen in de zorg.

Het Gelre Ziekenhuis stond voor een uitdaging: de tafelbladen op de CSA afdeling waren aan vervanging toe. De onderstellen van de tafels waren echter nog in uitstekende staat. Om onnodige kosten en verspilling te voorkomen, besloten we alleen de tafelbladen te vervangen en de onderstellen te behouden.

Hier kwam Mobile Containing in beeld. Met hun expertise in maatwerkoplossingen waren zij de perfecte partner voor dit project. Ze hebben nieuwe, hoogwaardige tafelbladen geleverd die perfect passen op de bestaande onderstellen. Bovendien hebben we direct nieuwe elektrische handbediening geplaatst om de tafel in diverse hoogtes te kunnen zetten. Dit zorgt ervoor dat iedereen, groot of klein aan de tafel kan staan zonder rugklachten te krijgen.

Het proces begon met een inventarisatie van de huidige situatie.Zo heeft het ziekenhuis de maten opgenomen zodat Mobile Containing de taak op zich kon nemen om de tafelbladen op maat te maken. 

Na de productie volgde de installatie. Marcel van Mobile Containing heeft een klein ochtendje nodig gehad om de nieuwe tafelbladen snel en met een kleine verstoring van de dagelijkse werkzaamheden te installeren. Het resultaat was meteen zichtbaar.

Dit project is een goed voorbeeld van hoe maatwerk en samenwerking kunnen leiden tot praktische en duurzame oplossingen. Door alleen te vervangen wat nodig was, hebben we bijgedragen aan een efficiëntere en milieuvriendelijkere werkwijze. 

Bij vragen of interesse in soortgelijke projecten, neem gerust contact met ons op.