Watts footwear, de unieke combinatie van hygiëne en comfort!

ANTIBACTERIËLE SCHOENEN VOOR ZORGMEDEWERKERS

Met de groeiende druk op zorgmedewerkers wereldwijd is het belangrijk dat hun schoeisel ze door de intensieve werkdagen draagt.

Wij specialiseren ons in het produceren van innovatieve schoenen voor de zorg. De antislip, antistatische en wasbare klompen bieden chirurgen, verpleegsters en andere zorgmedewerkers een hoog niveau van veiligheid en comfort. De ingebouwde Microban® antibacteriële technologie maakt onze schoenen uniek in hun soort.

Microban® beschermt tegen de groei van schadelijke bacteriën op het oppervlak van de schoenen en wordt al tijdens de fabricage geïntegreerd. Deze bewezen technologie beschermt tot 99.9% tegen S. Aureus en E. Coli en helpt om het risico van micro bacteriële kruisbesmetting van oppervlak tot oppervlak te verkleinen. Deze techniek zorgt er ook voor dat het schoeisel schoner blijft tussen het schoonmaken door en dat het schoeisel gewassen kan worden op lagere, energiebesparende temperaturen.

4 verschillende inlegzolen bieden de mogelijkheid om voor ieder een optimale pasvorm te bereiken. Watts is ook geschikt voor gepersonaliseerde inlegzolen.

Watts footwear, de unieke combinatie van hygiëne en comfort!

Direct naar Watts