Toffeln gelooft erin dat comfortabel schoeisel ervoor zorgt dat je plezieriger werkt en minder snel vermoeid raakt.

Toffeln is een familiebedrijf uit 1978 in het Verenigd Koninkrijk dat is gespecialiseerd in het wereldwijd leveren van comfortabel werkschoeisel en andere medische producten. Daarnaast is Toffeln een milieubewuste organisatie die als doel heeft eventuele nadelige effecten op het milieu te minimaliseren. Toffeln doet dit door daar waar mogelijk maatregelen te nemen ter bescherming en het behoud van het milieu.

Door design en functionaliteit te mixen met duurzame materialen zorgt Toffeln er voor dat je voeten onvermoeid blijven in de klomp of schoen.

Het verschil tussen de verschillende modellen zit in de details. De voetbedden zijn zacht maar geven toch voldoende steun. Het ontwerp van het voetbed zorgt ervoor dat de klompen en schoenen geschikt zijn voor verschillende voetbreedtes en genoeg ruimte geeft aan de tenen.

Wij geloven erin dat comfortabel schoeisel ervoor zorgt dat je plezieriger werkt en minder snel vermoeid raakt.

Het leer is gemakkelijk schoon te maken en is bovendien voorzien van een speciale polyurethaan beschermlaag om vloeistoffen tegen te houden. De Gekko antislip zolen zijn oliebestendig en antistatisch om ongelukken op de werkplek te voorkomen.

Direct naar Toffeln klompen