April Clog is een Deens merk, met de ambitie de meest comfortabele en meest compleet genormeerde veiligheidsschoenen te ontwikkelen.

April Clog is een Deens merk, waarvan de productie in Italië plaatsvindt, dat in 2015 gestart is met de ambitie de meest comfortabele en meest compleet genormeerde veiligheidsschoenen te ontwikkelen. AprilClog ontwikkelt deze veiligheidsschoenen voor gebruik in de zorgsector, in laboratoria, voor de farmaceutische en de food-industrie en de cleanroom sector.

De producten van AprilClog kunnen gewassen worden op 90 graden en gesteriliseerd worden  (autoclaveerbaar) op 134 graden. Alle materialen en de productie zijn gecertificeerd en ISO- genormeerd. Bovendien zijn de clogs na gebruik te recyclen voor nieuwe toepassingen.

De collectie bevat open en gesloten modellen die in beide versies met en zonder veiligheidsneus (S2) zijn te verkrijgen.

De open ACFE8 en ASFE8(S2) en de gesloten ACFE2 en de ASFE2(S2) zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, kobalt en groen. De Clogs zijn verkrijgbaar in de maten 36-47.

Direct naar April klompen

Kwaliteitswaarborg
ISO 20347:2012